Post by caistinadopmen on Feb 11, 2022 14:23:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok kulcs hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
लेवल ३०के आगे बअडताही नही😠😠😒😒😠😒😒😠😒😒😒😒😒😒😏😡😡😟
Szeretem ezt a játékot, mert nagyon klassz és élvezetes.. A reklámok számomra nem jelentenek problémát, mert ha kikapcsolnám az adataimat, akkor sem jelennének meg, nem a reklámok a problémám ennél a játéknál.. Érdekes, mert tudok ízletes ételek különféle művészek és hírességek számára, és nagyszerű! Jó munkát! 😁😊
Valóban ez a játék gyönyörű valójában van egy csoportunk abban a csoportban, minden barátunk rendelkezik ezzel a játékkal, így én ezt a játékot játszottam nagyon-nagyon érdekes játék. Imádom ezt a játékot.😍😍😍😘
Ez a játék kicsit unalmas, de szórakoztató is🤗
Szerintem ebben a játékban nem tudod frissíteni a hozzávalókat 🤷🤷🤷🤷 amikor megnéztem a többi éttermet újra és újra ugyanaz a fánkbolt és a reggeliző 😒😒😒😒😒
A következő szakaszok letöltése örökké tart. És ez frusztráló.
Az igazán gd tetszett. .
Cooking Chef - Food Fever આર્કેડ sfk
én nagyon
Nagyon jó a játék!!
Élelmiszer játék keresés e játékban próbáld meg telepíteni most Történelem vagyok szuper játék szép konyha játék hotel szoba játékhoz köszönöm 🙏😌☺️
Nagyon jó. Ez az alkalmazás nagyon jó. Szeretem. Szerintem ez a legjobb főzési alkalmazás. Kiváló.
Jó, de más szintek a 36. szakasztól kezdődően akarják az adatokat, és nincs feladatuk ..minden szakasz ugyanaz ....
Nem szeretem, ha egy hálózatra van szüksége egy új szint megnyitásához
Ang saya
Imádom a játékot, eltér a legtöbb főzős játéktól, amivel játszottam, de most a 138-as szinten ragadtam, és folyamatosan azt mondja, hogy nincs internetkapcsolat, ahol rendben van az internet, mi a helyzet? Rendben, most elkészült, köszönöm🤗
Kicsit fura az alkalmazás
Unalmas. Sajnálom
Szeretem ezt a játékot, mert megtanít minket főzni és sok mindent egyedül csinálni
Papers Grade Please! ง่ายๆ lrhd
Egyszerűen imádom ezt a játékot, de sok időbe telik, mire befejezem a számlálást, ha valaki elbukik
w😝😝😝😰😧w,,2...😌22222222222222🎿🏓🎱☺☺😌😍
Milyen játék egy ilyen csodálatos ételek sok szinten
Tetszik ez a játék, annyira szép és nincs adsl
Addig szerettem a játékot, amíg el nem értem a 200-at, és már nem is megy, mindig azt mondják, hamarosan jön. Csak megnéztem, még mindig azt mondom, hogy hamarosan, ha nem változott a nap végéig, akkor a program leállítja. Az új szintek csak messzire mennek, és a játék lefagy. Nem vagyok megelégedve ezzel a játékkal, és nem megyek vissza. 😡
Rajesh wari
Ez a játék szuper vakláris, segít főzni
Kérjük, próbálja meg frissíteni a konyhai cikkeket
Miért nem tudom átadni a 200-as táblát, azt mondja, hamarosan jön, AMIKOR rendben van, és még mindig nem mondasz semmit, beszélünk hetek hónapok egy év, amit törölhetek ezt senki sem érdemli meg várni ezt a hosszút. A játék nagyszerű, csak siess, kérlek tartsd meg még egy hétig értékelje Yallt később.
Hú, nagyon jó játék, nagyon tetszik
Miért ég meg olyan gyorsan az étel??? Javítanod kell, tojást égetek.
Félelmetes alkalmazás! 15 perc múlva... tartsa naprakészen.
Szórakoztató, izgalmas, időigényes
Lassú, de tetszik a játék
Egy nap alatt teljesítettem a 200-as szintet és már unom 😴😴😴😴
Cooking Chef - Food Fever Trò chơi điện tử hbs
Eddig csodálatos volt
Szuper játék!!!!!!!!!!
Csak azt tudom mondani.... Ez a legszebb játék valaha💖💖💖💖🥰, imádom
Jó játék. Nagyon érdekel
A játék annyira édes, de nem tudom, miért nem játszik újra a 31. szinten, kérem, tegyen valamit
Nagyon jó jó
Wow, nagyon szeretem a játékot, olyan érdekes
Nagyon szeretem ezt a játékot, de az 50. szint után nagyon bosszantó, mert minden szakaszt le kell töltenem, mielőtt játszom. Bár ez egy vibe kill, még nem törlöm. Remélem, hogy a csapatok találnak rá tartós megoldást erre, de addig is, jó volt🤍
Ez a legrosszabb játék az egész világon. Mert amikor nem pazaroltál ételt, azt mondják, hogy pazaroltál.