Post by caistinadopmen on Feb 11, 2022 14:17:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κώδικες γεννήτρια χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Art of Conquest: Dark Horizon Szerepjátékok msvv
Μην κάνετε αγορές σε αυτό το παιχνίδι. Οι προγραμματιστές είναι κάτι παραπάνω από άπληστοι. Είναι αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Και οι αγορές δεν θα σταματήσουν ποτέ όσο κι αν αγοράσετε. Θα σας αναγκάσουν να ξοδέψετε περισσότερα για να προλάβετε. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν το παιχνίδι ώστε να είναι δύσκολο να το πιάσεις. Αυτό το παιχνίδι μόνο για δισεκατομμυριούχους. Μην ασχολείστε με την εγκατάσταση του. Μετά από 2 χρόνια παιχνιδιού. Σταμάτησα να αγοράζω και δεν θα ξοδέψω ποτέ ούτε μια δεκάρα για αυτούς τους άπληστους προγραμματιστές
Πολύ καλό παιχνίδι, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό για έναν παίκτη να μπορεί να επιτεθεί στο οχυρό σας περισσότερες από μία φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα και να πάρει πολλούς από τους πόρους σας
Καλό χρόνο πλήρωσης, αλλά χρειάζεστε υψηλότερο όριο στρατευμάτων, σαφείς οδηγίες για το τι χρειάζεται για τη δημιουργία συγκεκριμένων αντικειμένων αντί για μια πολύ μικροσκοπική εικόνα. Γενικά είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό
Πρέπει να εισαχθεί περισσότερη ισορροπία μεταξύ των αγώνων κατά τη διάρκεια του Leveling στο Castle 50, προκειμένου να γίνει απολαυστική η όλη εμπειρία. Τα οφέλη του Dragon Skins είναι λίγο πολύ ισχυρά και δημιουργούν πολύ μεγάλο χάσμα μεταξύ των βαρέων φαλαινών που πληρώνουν και των κανονικών πληρωτών ή των ατόμων f2p. Χρειάζεται ισορροπία ακόμη και στο κάστρο 50, καθώς επί του παρόντος δεν είναι βιώσιμες όλες οι φυλές ούτε όλες οι μονάδες τους. Ακούστε περισσότερο την κοινότητα στην οποία είναι ενεργά δίνοντας πολλά υπέροχα σχόλια για να βελτιώσετε περαιτέρω το παιχνίδι! Στην υγειά σας!
Γεια... Σίγουρα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι... αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα που με ανάγκασαν να το διαγράψω 3 φορές αλλά το εγκαθιστώ ξανά... 1: Είμαι παίκτης f2p. σημειώστε ότι πολλοί από εμάς είμαστε απλώς έφηβοι και δεν μπορούμε να πληρώσουμε πολλά για παιχνίδια. οι παίκτες που πληρώνουν χρήματα έχουν ΠΟΛΥ περισσότερα πλεονεκτήματα πάνω μας!!!! ... 2: Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ Κινέζοι παίκτες και συνήθως είναι οι κορυφαίοι παίκτες σε όλους τους διακομιστές! μισούν τους παίκτες που επικοινωνούν στα αγγλικά και πάντα προσπαθούν να μας καταστρέψουν για πλάκα.
καλο το παιχνιδάκι αλλα περιμενα περισσοτερα....Επίσης φτιαξε το οσο αφορα τα lags και bugs..εχω συσκευη 550€ και δεν τρέχει οπως τρέχουν τα πιο βαριά παιχνιδια που εχω...απαράδεκτο! (ΦΤΙΑΞΤΟ)
Πολύ καλό
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά γιατί οι παίκτες της υψηλότερης βαθμίδας μπορούν να προκαλέσουν τους παίκτες της χαμηλής βαθμίδας. Και δεν μπορεί να απορριφθεί ή μπορεί να χάσεις την αντοχή των ηρώων σου. Όχι παιχνίδι ισορροπίας όταν μπορούν εύκολα να νικήσουν κάθε παίκτη που είναι πιο αδύναμος από αυτούς. Και επίσης ενώ ήμουν σε μονομαχία το παιχνίδι μου δεν ανταποκρίθηκε παρά μόνο όταν έχασα τη μάχη μου.
Πλεονεκτήματα: εύκολο να μπεις στις φατρίες ή σε διαφορετικές φυλές μάλλον όλα έχουν διαφορετικά Μεγάλα οφέλη από το να είσαι σε ένα σπίτι. Μειονεκτήματα: υστερεί περιστασιακά Αυτό που θα ήθελα να δω: ένας οδηγός και ένας σαύρας αγωνίζονται απλώς γιατί όχι;
Πιστεύω ότι τα γραφικά θα μπορούσαν να κάνουν κάποια βελτίωση, αλλά αυτό το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι το καλύτερο
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι πριν, αλλά τώρα μετά τη συγχώνευση του βασιλείου δεν έχω τίποτα άλλο. Ήμουν ο κυβερνήτης μιας πόλης, αλλά τώρα κάθε φορά που καταλαμβάνω μια πόλη, κάποιος μου επιτίθεται και παραβιάζει το οχυρό μου, παρόλο που έχω ισχυρή δύναμη φρουράς. Εάν οι παραγωγοί αυτού του παιχνιδιού δεν λάβουν άμεσες αποφάσεις, πολλοί παίκτες πρέπει να εγκαταλείψουν αυτό το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.
Γαμώτο παιχνίδι
Δεν μου αρέσουν όλα εδώ είναι από την Ασία, δεν έχω δει καμία αγγλική λέξη
Art of Conquest: Dark Horizon 롤플레잉 xpq
Art of Conquest: Chân Trời Tối Nhập vai zlm
καλά τα παιχνίδια είναι καλύτερα εθιστικά ενδιαφέροντα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνδεσιμότητας στη μονομαχία εγώ ο ίδιος έπαιξα artofconquest για 2 χρόνια το βρίσκω πολύ εθιστικό, αλλά η αγορά κάτι είναι πολύ παράκτιο. Το παιχνίδι έχει πολλά σφάλματα. οι περισσότεροι φίλοι μου έφυγαν λόγω της ακτογραμμής, ο πρώτος ήρωας είναι 9 δολάρια το επόμενο είναι 99 δολάρια πολύ παράκτια.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και ο νέος αγώνας έφερε πραγματικά νέα ζωή στο παιχνίδι... αλλά πότε θα κάνουμε έναν αγώνα ξωτικών, επίσης, δεν θα πρέπει να μπορείτε να επιτεθείτε σε παίκτες που τα οχυρά είναι τουλάχιστον δύο επίπεδα κάτω από εσάς. Η επίθεση είναι κόλαση για μένα
Art of Conquest: Dark Horizon RPG igr
Το καλύτερο διαδραστικό και στρατηγικό παιχνίδι ποτέ.
Είναι, λοιπόν, αντικείμενο αυτού του παιχνιδιού να περπατήσετε και να συναντήσετε αυτομαχίες; Και να χτίσουμε κάστρο; Τι άλλο μπορείτε να κάνετε σε αυτό το παιχνίδι; Δυσκολεύομαι να βρω το περιεχόμενο;
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί απέναντι σε άλλους παίκτες. Εξαιρετικά γραφικά και υπάρχει πάντα κάτι για να τραβήξει την προσοχή σας στο παιχνίδι, είτε είναι τα τουρνουά, οι διαγωνισμοί, κλπ κλπ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Το ge γέμισε Κινέζους. που πληρώνουν για να κερδίσουν και το παιχνίδι πεθαίνει
Ειναι καθαρα ενα παιχνιδι στρατηγικης. Μου άρεσε αρκετα
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ! Καλή δουλειά!
Γεια μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, αλλά το μόνο πράγμα που με απογοητεύω είναι ότι για να χρησιμοποιήσετε τους ήρωες OP, πρέπει να αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Ξέρω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσω ήρωες, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος, καθώς πρέπει να περιμένω 100 ημέρες μόνο για να πάρω 1 ήρωα; μπορώ να λάβω μόνο 4 κουπόνια ήρωες (όποια κι αν είναι η ονομασία γιατί ξέχασα) την ημέρα και μόνο εάν ολοκληρώσω τις εργασίες δραστηριότητας. Περιμένετε να ολοκληρώσω όλες τις εργασίες σε 100 ημέρες μόνο και μόνο για να πάρω 1 ήρωα από το εγγυημένο στήθος; Προσθέστε περισσότερα κουπόνια την ημέρα
Art of Conquest: Dark Horizon የሚና ጨዋታዎች sju
πολύ διασκεδαστικό απλά επιλέξτε έναν διακομιστή που σας ταιριάζει. Υπάρχουν ακόμα πολλές ανεξερεύνητες στρατηγικές και πολλά αναπάντητα ερωτήματα που με κρατούν να παίζω, να δοκιμάζω νέα πράγματα, νέες στρατηγικές. Μόνο παιχνίδι που με κάνει να επιστρέφω, πολύ κοινωνικό, οι δράκοι είναι φοβεροί, εύκολοι στην πλοήγηση στο παιχνίδι, δεν είναι υπερβολικά ενοχλητικός στον χρόνο σου, αλλά ταυτόχρονα μπορείς να περάσεις ώρες στο παιχνίδι. Τα γεγονότα είναι επίσης καλά, συνολικά το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής 5 αστέρων. Τα δοκίμασα όλα.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Falae διαφήμιση στις διαφημίσεις
Είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ +im greek μην προσβάλλετε εμένα και τους ανθρώπους μου!!!!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ.....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ
Που είσαστε ρε Ελληναρες να έρθω! Γαμώ τους Κινέζους είναι παντού
Τα υπέροχα σχέδια συνεχίζουν την καλή δουλειά, σας ευχαριστούμε που πάντα εισάγετε νέες ενημερώσεις. 1. Εισαγάγετε μια συνάρτηση προσθήκης ηρώων στο σχηματισμό φρουρών; Οι περισσότεροι παίκτες έχουν πάρα πολλούς ήρωες που δεν χρησιμοποιούν ποτέ. 2. Ελπίζω ότι οι κύλινδροι δέρματος για βάσεις και ήρωες μπορούν να ληφθούν μέσω αποστολών αντί να λαμβάνονται τυχαία από σεντούκια. 3. Θα μπορούσατε παρακαλώ να κάνετε πιο εύκολη την απόκτηση σπάνιων υλικών χειροτεχνίας και λίθων. Αισθάνομαι ότι θα μου πάρει 2 χρόνια να παίζω ασταμάτητα μόνο για να αποκτήσω όλα τα tier 4+ Temple.
Παρακαλώ αφαιρέστε αυτό το πράγμα όπου μπορείτε να συνομιλήσετε μόνο όταν φτάσετε στο lvl9
καλό παιχνίδι, αλλά πληρώστε για να κερδίσετε pvp. άνθρωποι που δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν $ για έναν ήρωα υπερδύναμης (Ζακ) δεν έχουν καμία πιθανότητα στη μάχη. ανισορροπία ισοπέδωσης. Εάν δεν αγοράσατε πρώτα τον ζακ για 10 $, τότε θα πληρώσετε 100 $ για αυτόν. δεν είναι κερδισμένος. αν κάποιος είναι ένα επίπεδο πιο μπροστά από εσάς, θα πάθει μηδενική ζημιά. Αυτό προάγει τον εκφοβισμό νέων παικτών και παικτών που είναι ελαφρώς πίσω. αν το επίπεδο των στρατευμάτων είναι το ίδιο, όλα εξαρτώνται από το ποιος ξοδεύει περισσότερα χρήματα στους ήρωές του. η άμυνα στον τοίχο είναι ένα αστείο.
ハングリードラゴン (Hungry Dragon) アーケード igof